Η iWP Brand Building ιδρύθηκε το 2011 και βασικός της άξονας αρχικά αποτέλεσε ο σχεδιασμός δυναμικών ιστοσελίδων. Από τότε έχει επεκταθεί αξιοποιώντας όλες τις τελευταίες και καινοτόμες τεχνολογίες. Στόχος της εταιρίας μας είναι να σας βοηθήσει στη διαδικασία δημιουργίας ενός ισχυρού εμπορικού σήματος και της προώθησης του μέσω του διαδικτύου.

ΨΗΦΙΑΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΟΝΟΜΑ

Η ιστοσελίδα της επιχείρησής σας είναι η εικόνα σας στον εξωτερικό κόσμο και στους πιθανούς πελάτες σας. Ανεξάρτητα από το μέγεθος ή τον τύπο της επωνυμίας, ένας φθηνός στο σχεδιασμό ιστότοπος δημιουργεί μια κακή εικόνα για την επιχείρηση και τις υπηρεσίες σας.

Προκειμένου να μεγιστοποιήσετε τα κέρδη σας, είναι σημαντικό να κατανοήσετε πλήρως την πραγματικά αξία που έχει ο σχεδιασμός των ανταγωνιστικών ιστοσελίδων, το χρονικό πλαίσιο αλλά και το κόστος που απαιτείται για την υλοποίηση.

Πίνακας ιδεών με τη λέξη "επωνυμία" να είναι με χρωματιστά γράμματα

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Πίνακας ιδεών με τη λέξη "στρατηγική" να είναι με χρωματιστά γράμματα

Η επιτυχία της ομάδας μας είναι το κοινό μας όραμα:

“Ικανοποιημένος Πελάτης – Καλός Επαγγελματίας”

Στόχος μας είναι να παρέχουμε άμεση και συνεχή επαγγελματική εξυπηρέτηση στους πελάτες μας. Προσπαθούμε να προβάλλουμε και να επεκτείνουμε τις επιχειρηματικές τους ευκαιρίες στο διαδίκτυο.

Με τη βοήθεια έξυπνων και οικονομικά αποδοτικών λύσεων, επιδιώκουμε να επιτύχουμε ουσιαστική και αποτελεσματική προώθηση των επιχειρήσεων. Πιστεύουμε ότι ένα ισχυρό εμπορικό όνομα είναι το θεμέλιο του Brand Building.

«Αναζητούμε συνεχώς δημιουργικούς και στρατηγικούς τρόπους για να διασφαλίσουμε την διαδικτυακή παρουσία των πελατών μας».

CYPRUS WebSMS

Δημιουργήσαμε τη δική μας πλατφόρμα αποστολής SMS μέσω διαδικτύου, για να βοηθήσουμε την επιχείρηση ή τον οργανισμό σας να επικοινωνεί εύκολα και οικονομικά με τους πελάτες / μέλη.

Το Cyprus WebSMS είναι ένα ισχυρό εργαλείο Mobile Marketing που μπορεί να ενδυναμώσει την επωνυμία σας.

Είναι γνωστό ότι η εκτεταμένη χρήση κινητών τηλεφώνων μας βοηθά να εφαρμόσουμε μια στοχευμένη επικοινωνιακή στρατηγική για να συνεργαστούμε με τους πελάτες μας και να αυξήσουμε τις πωλήσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η πλατφόρμα WebSMS της iWP Brand Building αποτελεί ένα ισχυρό εργαλείο Mobile Marketing στα χέρια κάθε επιχείρησης που επιθυμεί να αναπτυχθεί.