Σχεδιασμός Ιστοσελίδων

Η ιστοσελίδα της επιχείρησής σας είναι η εικόνα σας στον εξωτερικό κόσμο και στους πιθανούς πελάτες σας. Ανεξάρτητα από το μέγεθος ή τον τύπο της επωνυμίας, ένας πρόχειρος σχεδιασμένος ιστότοπος δημιουργεί μια κακή εικόνα για την επιχείρηση και τις υπηρεσίες σας.

Πρέπει να δώσετε στον ιστότοπό σας τη σημασία που πραγματικά αξίζει, αλλά και με τις τιμές που είναι κατάλληλες στην εποχή μας.

Εμείς προσφέρουμε υψηλής ποιότητας κατασκευή ιστοσελίδων με δυνατότητα μελλοντικών τεχνολογικών αναβαθμίσεων. Δημιουργήστε τώρα έναν Επαγγελματικό ή Προσωπικό Δυναμικό Ιστότοπο με φιλικό περιβάλλον διαχείρισης χωρίς την ανάγκη για συγκεκριμένες γνώσεις (CMS).

Προσόντα μας είναι η πολυετής παρουσία μας στο χώρο, οι σωστές επιλογές συνεργατών (γραφίστες, προγραμματιστές και ανθρώπους μάρκετινγκ) και η άμεση επικοινωνία με τους πελάτες μας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να είμαστε σε θέση να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας και να παραδώσουμε το έργο σας με ποιοτική εργασία και περιεχόμενο σε λογικές τιμές.

Αίτημα για Website
Φιλοξενία

Η επιλογή διακομιστών για τη φιλοξενία ενός ιστότοπου δεν είναι εύκολη υπόθεση. Προσφέρουμε μια νέα γενιά Web Hosting, με υψηλό επίπεδο αξιοπιστίας, απόδοσης και ασφάλειας.

Περισσότερα
Dedicated Server

Ο dedicated διακομιστής είναι μια ολόκληρη φυσική μηχανή που χρησιμοποιείται αποκλειστικά από έναν μόνο πελάτη (δίσκοι, μνήμη, επεξεργαστές, δίκτυο).

Περισσότερα
S.E.O.

Το SEO είναι ένα αρκτικόλεξο που σημαίνει βελτιστοποίηση στις μηχανές αναζήτησης. Είναι η διαδικασία που ανεβάζει τον ιστότοπο στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.

Περισσότερα
Domain Name

Προκειμένου ο ιστότοπός σας να έχει μια μοναδική ταυτότητα, είναι απαραίτητο να αγοραστεί ένα Domain Name. Το Domain Name δεν είναι μόνο η ταυτότητά σας, αλλά και η διαδικτυακή επαγγελματική σας κάρτα.

Περισσότερα
SSL

Ο πρωταρχικός λόγος για τον οποίο χρησιμοποιείται το SSL είναι η διατήρηση κρυπτογραφημένων ευαίσθητων πληροφοριών σε ολόκληρο το Διαδίκτυο, έτσι ώστε μόνο ο αποδέκτης που προορίζεται να έχει πρόσβαση. Αυτό είναι σημαντικό επειδή οι πληροφορίες που στέλνετε στο Διαδίκτυο μεταφέρονται από υπολογιστή σε υπολογιστή για να φτάσετε στον διακομιστή προορισμού.

Περισσότερα
Φιλοξενία Email

Όταν δημιουργείτε επαγγελματικό Email, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα δεδομένα σας θα είναι ασφαλή. Οι πάροχοι φιλοξενίας Επαγγελματικών Email θα διασφαλίσουν ότι τα δεδομένα σας είναι κρυπτογραφημένα και εγγυημένη η αποστολή τους. Επομένως, τυχόν δεδομένα που αποστέλλονται από και προς έναν διακομιστή θα προστατεύονται από χάκερ και μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση. Επίσης έχουν αναπτύξει αποτελεσματικά φίλτρα κατά των ανεπιθύμητων μηνυμάτων, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να διατηρούν κακόβουλα μηνύματα εκτός των γραμματοκιβωτίων.

Περισσότερα