8 + 2 reasons to think seriously about building a website for your business

Website design and development, website building benefits, website design for business

Γιατί να φτιάξω ιστοσελίδα για την επιχείρησή μου?

Κατασκευή ιστοσελίδας για την επιχείρηση σας – κατασκευή e-shop – κατασκευή one page – Κατασκευή Booking Engine

Οι πιο συχνές ερωτήσεις που λαμβάνουμε από τους πελάτες μας αφορούν κυρίως τους παρακάτω προβληματισμούς:

  • Γιατί να φτιάξω ιστοσελίδα;
  • Ποια τα προσδόκιμα οφέλη μιας ιστοσελίδας;
  • Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας, χρειάζομαι ιστοσελίδα;
  • Έχω σελίδα Facebook, δεν καλύπτει την επιχείρηση μου;

Παρακάτω παραθέτουμε 8+2 λόγους, που η κατασκευή ιστοσελίδας για την επιχείρηση σου αποτελεί ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ!

Η ιστοσελίδα της επιχείρησής σας αποτελεί την εικόνα της στον εξωτερικό κόσμο και στους εν δυνάμει πελάτες σας. Ανεξάρτητα από το μέγεθος ή τον τύπο της επωνυμίας, ένας πρόχειρα σχεδιασμένος ιστότοπος δημιουργεί μια κακή εικόνα για την επιχείρηση και τις υπηρεσίες σας.

Επομένως, το εταιρικό σας προφίλ δε θα πρέπει να είναι μόνο σύγχρονο, θα πρέπει να δείχνει και σύγχρονο! Στην εποχή που το διαδίκτυο αποτελεί τον ηγέτη στους τομείς της επικοινωνίας και της προώθησης – διαφήμισης προϊόντων και υπηρεσιών, η επιχείρησή σας δεν μπορεί να απέχει από αυτή την “εκρηκτική” μορφή ανάπτυξης. Με την κατασκευή ιστοσελίδας για την επιχείρηση σας, διεκδικεί και αυτή πλέον τη θέση της στην παγκόσμια και ταχέως αναπτυσσόμενη ψηφιακή αγορά.

Με περισσότερους από 4 δισεκατομμύρια ενεργούς χρήστες του διαδικτύου και τη ραγδαία εξάπλωση της χρήσης των ηλεκτρονικών συσκευών, το διαδίκτυο αποτελεί το “στέκι” του μεγαλύτερου τμήματος του παγκόσμιου πληθυσμού. Πιστεύετε επομένως ότι οι πελάτες θα σας εμπιστευτούν εύκολα δίχως δομημένη δικτυακή παρουσία; Γιατί να μην εκμεταλλευτείτε τα οφέλη αυτής της μεγάλης αγοράς; Γιατί να μην γνωρίσουν καλύτερα εσάς και το όραμα σας μέσα από την ιστοσελίδα σας;

Όταν σε ένα λεπτό, εκατομμύρια χρήστες του internet, αναζητούν μια υπηρεσία ή ένα προϊόν μέσω διαδικτύου, πόσοι πελάτες θα εμπιστευτούν επιχειρήσεις που δεν έχουν διαδικτυακή παρουσία; Γιατί να μη δουν και την εταιρεία σας μέσα σε αυτήν τη μεγάλη αγορά; Γιατί να μη γνωρίζουν την επιχείρησή σας μέσα από την ιστοσελίδα σας;

Το διαδίκτυο αποτελεί στις μέρες μας το ψηφιακό “σταυροδρόμι” μεγάλων αγορών, καλύπτοντας ένα τεράστιο φάσμα αναγκών. Οι πελάτες με σύγχρονα πλέον εργαλεία στα χέρια τους, αναζητούν προϊόντα και υπηρεσίες που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες τους. Αρκεί να αναλογιστεί κανείς ότι, εν μέσω της πανδημίας του Covid-19, τον Μάρτιο του 2020, το 42% των Αμερικάνων πολιτών, επέλεξε την ηλεκτρονική αγορά των προϊόντων μαναβικής, με σημάδια παγιοποίησης της καταναλωτικής αυτής συμπεριφοράς. Μήπως πρέπει ανάμεσα σε αυτά τα προϊόντα να βρίσκονται και τα προϊόντα που παρέχει η επιχείρηση σας; Γιατί να μην γνωρίζουν για τις υπηρεσίες σας, όλοι όσοι τις έχουν ανάγκη;

Η ιστοσελίδα της επιχείρησης σας αποτελεί την ψηφιακή της παρουσία. Έρχεται να ανατρέψει τον συμβατικό τρόπο που γνωρίζουμε, με ωράρια και μισθούς! Η απρόσκοπτη λειτουργία μιας ιστοσελίδας διασφαλίζει ότι είσαστε διαρκώς διαθέσιμοι στους εν δυνάμει πελάτες σας. Εκείνοι μπορούν να επισκεφτούν την επιχείρηση σας, να γνωρίσουν περισσότερα για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχετε, χωρίς την απασχόληση του προσωπικού σας ή τη δημιουργία επιπρόσθετων εξόδων.

Η κατασκευή ιστοσελίδας (website) διασφαλίζει τη μόνιμη προβολή και διαφήμιση της εταιρείας σας στον χώρο του διαδικτύου. Καθιστά εύκολη και ελκυστική την παρουσίαση των υπηρεσιών και των προϊόντων σας, καθώς και των δράσεων εταιρείας σας. Χωρίς εξειδικευμένες γνώσεις διαφήμισης, η ιστοσελίδα σας βοηθά με εύκολο τρόπο να σας γνωρίσουν και να σας προτιμήσουν, με βάση όσα προσφέρετε.

Η κατασκευή της ιστοσελίδας για την επιχείρηση σας, σηματοδοτεί παράλληλα την άρση των γεωγραφικών συνόρων, που χαρακτηρίζουν τον παραδοσιακό τρόπο πωλήσεων. Η γεωγραφική θέση του καταστήματος σας δεν θα αποτελεί πλέον αξεπέραστο εμπόδιο για το πελατολόγιο σας!

Μπορείτε πλέον ανέξοδα να παρέχετε στους πελάτες σας αναλυτική περιγραφή των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρετε, φωτογραφίες, φυλλάδια & video. Η ενημέρωση για τα νέα σας προϊόντα πραγματοποιείται, χωρίς το κόστος των εκτυπώσεων και της διανομής. Η ενημέρωση σχετικά με την εταιρεία και την επιχειρηματική σας δράση ή τις υπηρεσίες που προσφέρετε, πραγματοποιείται με άμεσο και εύκολο τρόιπο . Οι πελάτες μέσω της ιστοσελίδας σας έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν τα ερωτήματά τους και να πάρουν τις απαντήσεις που θέλουν.

Αν έχετε εξωτερικούς συνεργάτες, όπως π.χ πωλητές, η ιστοσελίδα σας θα τους παρέχει πολύτιμα βοηθήματα, όπως σχετικά έντυπα, εγκυκλίους καθώς και το απαιτούμενο για την εργασία τους ψηφιακό υλικό. Οι λειτουργίες αυτές μπορούν εύκολα να ενσωματωθούν στην ιστοσελίδα σας μέσω της πύλης των μελών & συνεργατών της.

Είναι σίγουρα μεγάλο πλεονέκτημα να έχετε θεμελιωμένη παρουσία στα μεγάλα κοινωνικά δίκτυα. Η ιστοσελίδα όμως αποτελεί την κατεξοχήν επαγγελματική “ταυτότητα” της επιχείρησης σας και μπορεί να δράσει συνδυαστικά με τα εταιρικά προφίλ που έχετε στα κοινωνικά δίκτυα. Για την αποτελεσματικότητα της σελίδας στο Facebook κρίνεται έτσι αναγκαία η ύπαρξη και ενός δυναμικά κατασκευασμένου ιστοχώρου, όπου οι πελάτες θα μπορούν να έρθουν σε επαφή με το ολοκληρωμένο εταιρικό σας προφίλ και όσα προσφέρετε.

Η δημιουργία ενός blog αποτελεί αναμφισβήτητα ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για την προώθηση των επιχειρήσεων. Στην iWP Brand Building προτείνουμε συχνά μια τέτοια κατασκευή στους πελάτες μας, η δημιουργία ενός blog από έναν έμπειρο επαγγελματία χαρίζει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στους πελάτες που επιθυμούν να κατακτήσουν την αγορά. Ένα blog όμως ,παρόλα αυτά, δεν έχει τις δυνατότητες μιας ιστοσελίδας. Επομένως δεν σας παρέχει τα οφέλη της ιστοσελίδας και πρέπει να λειτουργεί συμπληρωματικά του website σας.

Η ψηφιακή παρουσία της επιχείρησής σας καθορίζεται από την εταιρική σας ιστοσελίδα. Μια δυναμικά σχεδιασμένη ιστοσελίδα γίνεται εργαλείο της δουλειάς και της προώθησης των υπηρεσιών σας. Ιδανικά συνδυάζεται με την στοχευμένη παρουσία σας στα μεγάλα κοινωνικά δίκτυα (Facebook, Instagram, Twitter, Youtube) και τη προδιάθεση σας να βρίσκεστε μπροστά στις εξελίξεις της αγοράς, που προσπαθείτε να κατακτήσετε. Η ιστοσελίδα σας είναι η ταυτότητα, το βιογραφικό και η βιτρίνα της εταιρεία σας στη διαδικτυακή αγορά, γι’ αυτό και χρειάζεται να της δώσετε τη σημασία που πραγματικά της αξίζει, κοντά στους επαγγελματίες που θα την φέρουν στην κορυφή.

H επιχείρηση σας όπως και η κατασκευή ιστοσελίδας χρειάζονται έμπειρους επαγγελματίες

Χρειάζεστε τους ανθρώπους της iWP Brand Building όχι μόνο για τις τεχνικές μας γνώσεις, αλλά γιατί κατανοούμε την αγορά και μπορούμε να ερμηνεύσουμε τον παλμό των χρηστών, ώστε η ιστοσελίδα που θα κατασκευάσουμε για εσάς να αποτελέσει, το πιο δυνατό εργαλείο Web Marketing. Είμαστε στη διάθεσή σας να σας βοηθήσουμε για να εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες του διαδικτύου! Αξιοποιούμε δυναμικά κάθε νέα τεχνολογία για τη σωστή εταιρική σας προβολή. Ενισχύστε το επιχειρηματικό σας προφίλ και εξασφαλίστε το μέλλον της επιχείρησής σας, με μια δυναμική ιστοσελίδα.

Αξιοποιούμε τις σύγχρονες τεχνολογίες για την κατασκευή δυναμικών ιστοσελίδων με σύστημα διαχείρισης περιεχομένου CMS, φέροντας ένα ελκυστικό αποτέλεσμα. Οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε είναι απόλυτα φιλικές προς τους χρήστες και λειτουργικές ως προς τις ανάγκες τους. Επιτρέπουν στους διαχειριστές την προσθήκη και ανανέωση του περιεχομένου της ιστοσελίδας με απλές ενέργειες και χωρίς εξειδικευμένες τεχνικές γνώσεις.

Μαζί δημιουργούμε ένα μοναδικό αποτέλεσμα!

Επιπρόσθετα, προσφέρουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες διαδικτύου με στόχο την ενημέρωσή σας για οτιδήποτε σχετικό με την ιστοσελίδα που θέλετε να κατασκευάσετε ή με την ιστοσελίδα που ήδη διαθέτετε. Βρισκόμαστε στη διάθεση σας για να συζητήσουμε τις προοπτικές που υπάρχουν για την επιχείρηση σας, στο ψηφιακό χώρο του διαδικτύου. Αντιμετωπίζουμε κάθε έργο μας με επαγγελματισμό και γνώμονα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τις ανάγκες που στοχεύει να καλύψει. Το τελικό αποτέλεσμα αποτελεί μια μοναδική έκφραση της εργονομίας, της λειτουργικότητας και της αποδοτικότητας με ελκυστικές και σύγχρονες εμφανίσεις και στόχο την κάλυψη των αναγκών σας. Κάντε τώρα το πρώτο βήμα στην προβολής σας: Με παραδείγματα από έτοιμες ιστοσελίδες eshopone-pagebooking, διαλέξτε τη βασική εμφάνιση από τα σχέδια ιστοσελίδων που θα βρείτε στις συλλογή μας και αφήστε τα υπόλοιπα σε εμάς! Για τους πιο απαιτητικούς πελάτες, επικοινωνήστε μαζί μας να σχεδιάσουμε μαζί την ιστοσελίδα σας και να διασφαλίζοντας και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!

Γιατί η επιχείρηση σας δεν χρειάζεται απλά μια ιστοσελίδα, αλλά την ξεχωριστή εμπειρία που αναζητούν σε αυτήν οι πελάτες σας!