Contact-Us-1

 

glossy-3d-blue-phone-icon(+357) 23 102556

 
Communication-email-blue-icon info@iwp.com.cy

Γνωρίστε μας

 


Η iWP & Brand-Building δραστηριοποιείται στο χώρο του interactive marketing και της επικοινωνίας.

 

Γνωρίζουμε σε βάθος όλα τα διαθέσιμα digital μέσα και τις μεθόδους interactive marketing, μπορώντας έτσι να επιλέξουμε κάθε φορά την καταλληλότερη λύση, για να έχει η online παρουσία σας τη μέγιστη απόδοση.

 

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν όλα όσα χρειάζεται μια επιτυχημένη online παρουσία. Από κατασκευή ιστοσελίδων, eshop και web portals, διαχείριση σελίδων Facebook, διαφήμιση στο Google adwords στο Facebook μέχρι ενέργειες mobile marketing.

 

Αντιμετωπίζουμε κάθε νέο έργο μας σαν μια ευκαιρία για να γίνουμε καλύτεροι. Γι' αυτό σκεφτόμαστε και υλοποιούμε πρωτότυπες ιδέες και νέες τεχνικές, ώστε να διαφοροποιούνται και να αναδεικνύονται τα μηνύματα των πελατών μας.

 

Μάθετε περισσότερα για εμάς ...

www.iwp.com.cy
Ιστοσελίδες
Web SMS
Facebook
Προσφορές
Χαρτοφυλάκιο
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Γιατί το Google Adwords είναι ο πιο αποδοτικός τρόπος OnLine διαφήμισης;

Η χρήση του internet έχει ραγδαία αύξηση ανά το παγκόσμιο. Όλο και περισσότεροι χρήστες κάνουν έρευνα αγοράς στην μηχανή αναζήτησης της Google για να μαζέψουν περισσότερες πληροφορίες πριν προχωρήσουν στην αγορά τους προϊόντος ή της υπηρεσίας που ψάχνουν.images.jpg

Το Google adwords είναι απόλυτα στοχευμένο, σας βοηθάει να προσεγγίσετε τους πελάτες σας εκείνη ακριβώς τη στιγμή που αναζητούν μια υπηρεσία ή προϊόν σας, εμφανίζοντας μια σχετική διαφήμιση είτε στα αποτελέσματα αναζήτησης είτε σε websites σχετικά με τις υπηρεσίες σας.

Είναι μετρήσιμο και οικονομικό. Χρεώνεστε μόνο για τους χρήστες που θα κάνουν κλικ στη διαφήμιση σας (Pay Per Click) και θα γνωρίσουν μέσα από το website σας τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας. Για όσους δουν τη διαφήμιση σας, όσες φορές και αν τη δουν, δεν πληρώνετε τίποτα!

Επιπλέον, μπορείτε να έχετε πλήρη εικόνα σχετικά με την αλληλεπίδραση των χρηστών με το website σας. Με ποιον τρόπο σας αναζητούν, ποιες σελίδες του website σας αποδίδουν καλύτερα, ποια προϊόντα σας οδηγούν πιο εύκολα σε OnLine πωλήσεις, ποιες υπηρεσίες σας έχουν τη μεγαλύτερη ζήτηση και ποιες οδηγούν πιο εύκολα τον χρήστη να επικοινωνήσει μαζί σας.

Είναι ευέλικτο και αποδοτικό. Η διαφήμιση σας εμφανίζεται μόνο στις περιοχές που μπορείτε να εξυπηρετήσετε, τις μέρες και ώρες που είναι πιο αποδοτικό για εσάς και στις θέσεις εκείνες που σας συμφέρει περισσότερο. Στο Google Adwords μπορείτε να διαφημιστείτε τόσο με διαφημιστικά μηνύματα κειμένου, όσο και με εικόνες, display, flash ή video διαφημίσεις. Δε χρειάζεται ελάχιστο budget. Δε απαιτεί χρονική δέσμευση.

 

Πως η μηχανή αναζήτησης της Google μπορεί να σας φέρει νέους πελάτες
Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να προσελκύσετε όλους αυτούς τους πιθανούς πελάτες με 4 απλά βήματα:
1. Επιλογή λέξεων-κλειδιά από την ιστοσελίδας σας. Το πρώτο βήμα είναι να κάνουμε μια ανάλυση της ιστοσελίδας, για να καταλάβουμε καλύτερα την εταιρεία σας, και να επιλέξουμε τις λέξεις-κλειδιά που αντιπροσωπεύουν τα προϊόντα σας. Εάν πάρουμε σαν παράδειγμα ένα κτηματομεσιτικό γραφείο θα ψάξουμε στην ιστοσελίδα τους για να δούμε τι είδος ακίνητα πουλάνε και σε ποιες περιοχές για να καταγράψουμε τις λέξεις-κλειδιά που αντιπροσωπεύουν το συγκεκριμένο γραφείο π.χ. "houses for sales Protaras", "houses for sale Ayia Napa", "Apartments forsale Ayia Napa", "σπίτια προς πώληση στον Πρωταρά" και άλλες. Όλες αυτές τις λέξεις τις καταχωρούμε στο σύστημα διαφήμισης της Google που ονομάζετε Google Adwords.
2. Επιλογή λέξεων-κλειδιά με εργαλεία της Google. Στην συνέχεια με τα εργαλεία της Google ανακαλύπτουμε τις λέξεις κλειδιά που έχουν υψηλή επισκεψιμότητα από τους χρήστες του Google και είναι σχετικές με το αντικείμενο της εταιρεία σας. Για το συγκεκριμένο παράδειγμα βρήκαμε από την έρευνα ότι η λέξη-κλειδί "Cyprus Property" έχει 60,500 αναζητήσεις τον μήνα ανά το παγκόσμιο και από αυτές οι 880 αναζητήσεις είναι από κάτοικους Ρωσίας. Με τα εργαλεία αυτά γνωρίζουμε εκ των προτέρων από ποιες χώρες οι χρήστες έχουν ενδιαφέρον για τα προϊόντα/υπηρεσίες που πωλείται. Φυσικά μπορείτε να επιλέξετε η διαφήμισης σας να εμφανίζετε μόνο στους κάτοικους Κύπρου.
3. Δημιουργία διαφημιστικών κειμένων. Δημιουργούμε μικρά διαφημιστικά κείμενα που είναι σχετικά με την εταιρεία σας και θα τραβήξουν το ενδιαφέρων των πιθανών πελατών.
4. Έγκριση της καμπάνιας και ενεργοποίηση. Αφού εγκρίνετε τις λέξεις κλειδιά και τα διαφημιστικά κείμενα η διαφήμιση σας ενεργοποιείται.
Πού θα εμφανίζεται η διαφήμιση μου και πότε;
Όταν οι πιθανοί πελάτες καταχωρήσουν τις λέξεις-κλειδιά που συμπεριλάβαμε στην διαφημιστική σας καμπάνια τότε το διαφημιστικό κείμενο εμφανίζεται στην πρώτη σελίδα της Google, στο πάνω μέρος, στην δεξιά μεριά και στο κάτω μέρος. Φανταστικό!
houses for sales cyprus  Google
Πλεονεκτήματα της διαφήμισης στο Google Adwords και πως λειτουργεί
Όπως αναφέραμε και παραπάνω η χρήση του GoogleAdwords έχει τα παρακάτω πλεονεκτήματα
1. Στοχευμένη διαφήμιση και πληρώνετε μόνο τα κλικ. Όσες φορές και να εμφανιστεί η διαφήμιση σας εσείς δεν πληρώνετε απολύτως τίποτα. Πληρώνετε μόνο όταν κάποιος κάνει κλικ στο διαφημιστικό σας κείμενο και δει την ιστοσελίδα σας. Το κόστος του κλικ είναι γύρω στα 30 σεντς και συστήνετε να έχετε ένα ημερήσιοbudget γύρω στα €9 δηλαδή θα δικαιούστε γύρω στα 30 Clicks την ημέρα (1,200 Clicks τον μήνα.) Μόλις ξοδευτεί το ημερήσιο budget η διαφήμιση σας κλείνει αυτόματα για να μην υπάρχει περίπτωση να ξοδέψετε περισσότερα χρήματα από αυτά που μας ορίσατε. Σε περίπτωση που δεν ξοδευτεί το ημερήσιο σας budget τότε το υπόλοιπο ποσό μεταφέρεται στο τέλος του μήνα και η διαφήμιση σας εμφανίζεται για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι η Google έχει μηχανισμούς οι οποίοι προστατεύουν τους πελάτες για να μην μπορεί κάποιος να κάνει κακόβουλα Clicks και να σας σπαταλήσει το budget σας. Σε τέτοια περίπτωση χρεώνεστε μόνο το πρώτο κλικ έστω και εάν οι διαφημίσεις σας συνεχίζουν να εμφανίζονται στον υπολογιστή του χρήστη.
2. Προβολή σε πολύ μεγάλο κοινό. Η μηχανή αναζήτησης της Google κατέχει την πρώτη θέση παγκοσμίως στις καθημερινές αναζητήσεις. Άρα θα έχετε την δυνατότητα να διαφημίσετε σε ολόκληρη την Κύπρο ή σε όποια άλλη χώρα εσείς θέλετε με πολύ χαμηλό κόστος. 'Έρευνα έδειξε ότι μόνο το 3% των χρηστών της Google κάνουν κλικ στις διαφημίσεις άρα θα πάρετε χιλιάδες προβολές της διαφήμισης σας εντελώς δωρεάν, αφού πληρώνετε μόνο τα Clicks. Η έρευνα έδειξε επίσης ότι αυτοί που κάνουν κλικ είναι και πιο "ζεστοί" σαν πελάτες με μεγαλύτερες πιθανότητες να προχωρήσουν στην αγορά του προϊόντος σας (behavioral marketing) άρα αξίζει να πληρώσετε 30 σεντς για ένα τέτοιο πιθανό πελάτη.
3. Αναλυτική κατάσταση των αποτελεσμάτων της καμπάνιας σας. Στο τέλος κάθε μήνα σας παρέχουμε μια αναλυτική κατάσταση η οποία περιλαμβάνει τον αριθμό των εμφανίσεων της διαφήμισης σας, τον αριθμό των κλικ από πιθανούς πελάτες. Το ποσό που ξοδεύτηκε δεν μπορεί ποτέ να υπερβεί το ποσό το οποίο ορίσατε εσείς στην αρχή της καμπάνιας.
4. Η διαφήμιση σας μπορεί να εμφανίζεται και σε websites με υψηλή επισκεψιμότητα (Google Display Network). Μπορούμε επίσης να καταχωρήσουμε τα διαφημιστικά σας banners σε ιστοσελίδες οι οποίες έχουν υψηλή επισκεψιμότητα και δέχονται διαφημίσεις της Google (Google Display Network.) π.χ. YouTube, Gmail και χιλιάδες άλλες. Σε αυτές τις ιστοσελίδες η διαφήμιση σας θα εμφανίζεται δεκάδες χιλιάδες φορές εντελώς δωρεάν. Μόνο όταν κάποιος ενδιαφερθεί για τις υπηρεσίες σας και κάνει κλικ στην διαφήμιση σας θα αφαιρεθούν 30 σεντς από τον ημερήσιο προϋπολογισμό σας. Συστήνεται ημερήσιος προϋπολογισμός €9 για μια δυναμική παρουσία σε 5 με 7 ιστοσελίδες με ψηλή επισκεψιμότητα. Στο Google Display Network μπορούμε να εμφανίσουμε διαφημίσεις κειμένου ή διαφημίσεις με banner.
Γιατί να επιλέξετε εμάς για την προβολή σας στο Google Adwords
Ο καθένας μπορεί να τρέξει μια διαφημιστική καμπάνια στο Google adwords, χάνοντας πολλές φορές χρόνο και χρήματα. Ακόμα και αν νομίζετε ότι η καμπάνια που τρέχετε αποδίδει, μπορούμε να σας αποδείξουμε ότι μπορεί να αποδώσει ακόμα περισσότερο.
Έχουμε τις γνώσεις και την εμπειρία να σας φέρουμε τα αποτελέσματα που ζητάτε άμεσα, χωρίς να πάει χαμένο ούτε ένα ευρώ. Ανήκουμε σε μια ομάδα η οποία υποστηρίζεται από πιστοποιημένους επαγγελματίες Certified Google Advertising Professionals και διαχειριζόμαστε έναν εντυπωσιακά μεγάλο αριθμό διαφημιζομένων, γνωρίζοντας έτσι τις περισσότερες φορές από την αρχή τον τρόπο με τον οποίο θα αποδώσει καλύτερα η διαφήμιση σας..
Θέτουμε μαζί από την αρχή τους στόχους, όποιοι και να είναι αυτοί (OnLine πωλήσεις, επικοινωνίες μέσω email ή τηλέφωνο, εγγραφές στο website, αύξηση brand awareness κλπ) και μετράμε ακριβώς ποιες λέξεις και διαφημιστικά μηνύματα υλοποιούν καλύτερα τους στόχους μας. Είμαστε σε διαρκή επικοινωνία μαζί σας. Κάθε μήνα της συνεργασίας μας θα γνωρίζετε ακριβώς που πηγαίνουν τα χρήματα σας, ποια είναι η απόδοση της διαφημιστικής σας δαπάνης και θα είστε σίγουροι ότι θα υλοποιούμε άμεσα οποιαδήποτε αλλαγή μπορεί να λειτουργήσει προς όφελος σας.
Συμπληρωματικές υπηρεσίες για μία ολοκληρωμένη στρατηγική στις μηχανές αναζήτησης
Το Google Adwords είναι το πρώτο βήμα για να αρχίσει η ιστοσελίδα σας να εκπληρώνει το σκοπό της, δηλαδή να φέρνει νέους πελάτες στην επιχείρηση σας. Ωστόσο, η αυξημένη κίνηση και η συνεχής χρήση της ιστοσελίδας, θα φέρουν στην επιφάνεια σχεδιαστικές ή λειτουργικές αδυναμίες, οι οποίες μπορεί να αποτρέπουν πολλούς χρήστες από το να μετατραπούν σε πελάτες. Σε περίπτωση που η ιστοσελίδα σας έχει προβλήματα και δε βοηθάει να υλοποιηθούν οι στόχοι σας, μπορούμε να προτείνουμε λύσεις και να τις δοκιμάσουμε με χρήση εργαλείων Website-Optimizer, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι αυτές θα επιφέρουν βελτίωση στο website.
Επίσης, μαζί με τη διαφήμιση σας στο Google adwords, είναι πολύ χρήσιμο να βελτιωθεί και η θέση της ιστοσελίδας σας στα οργανικά αποτελέσματα αναζήτησης της Google και των υπόλοιπων μηχανών αναζήτησης μέσω τεχνικών Search Engine Optimization. Αυτό, όχι μόνο θα μειώσει το κόστος της διαφημιστικής σας δαπάνης, αλλά θα διευρύνει ακόμα περισσότερο το πλήθος των χρηστών που μπορούν να βρουν το website σας, καθώς άλλοι χρήστες προτιμούν στις αναζητήσεις τους τα οργανικά αποτελέσματα και άλλοι τα προβεβλημένα. Όλοι όμως είναι δυνητικοί πελάτες σας και γι' αυτό πρέπει να μπορούν να σας βρουν ανεξαρτήτως του τρόπου που τους αρέσει να κάνουν αναζητήσεις.