Contact-Us-1

 

glossy-3d-blue-phone-icon(+357) 23 102556

 
Communication-email-blue-icon info@iwp.com.cy

Γνωρίστε μας

 


Η iWP & Brand-Building δραστηριοποιείται στο χώρο του interactive marketing και της επικοινωνίας.

 

Γνωρίζουμε σε βάθος όλα τα διαθέσιμα digital μέσα και τις μεθόδους interactive marketing, μπορώντας έτσι να επιλέξουμε κάθε φορά την καταλληλότερη λύση, για να έχει η online παρουσία σας τη μέγιστη απόδοση.

 

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν όλα όσα χρειάζεται μια επιτυχημένη online παρουσία. Από κατασκευή ιστοσελίδων, eshop και web portals, διαχείριση σελίδων Facebook, διαφήμιση στο Google adwords στο Facebook μέχρι ενέργειες mobile marketing.

 

Αντιμετωπίζουμε κάθε νέο έργο μας σαν μια ευκαιρία για να γίνουμε καλύτεροι. Γι' αυτό σκεφτόμαστε και υλοποιούμε πρωτότυπες ιδέες και νέες τεχνικές, ώστε να διαφοροποιούνται και να αναδεικνύονται τα μηνύματα των πελατών μας.

 

Μάθετε περισσότερα για εμάς ...

www.iwp.com.cy
Ιστοσελίδες
Web SMS
Facebook
Προσφορές
Χαρτοφυλάκιο
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Προσφορά για τους φίλους μας στο Facebook

Αποκτήστε την δική σας Επαγγελματική /Προσωπική δυναμική ιστοσελίδα
διαθέτοντας ένα ελάχιστο ποσό που ξεκινάει από 199€!!

Προσφέρουμε ποιοτική και με δυνατότητες μελλοντικής τεχνολογικής αναβάθμισης κατασκευή Επαγγελματικής/Προσωπικής δυναμικής ιστοσελίδας η οποία έχει τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

special-offer

 •  Σχεδίαση σε ξεχωριστό domain name της δικιάς σας επιλογής και ιδιοκτησίας. (Η αγορά του θα γίνει από εσάς ή από εμάς για λογαριασμό σας σε τιμές που έχουμε εξασφαλίσει και που κυμαίνονται από 8€ το έτος)
 •  Φιλικό περιβάλλον διαχείρισης της δυναμικής ιστοσελίδας για προσθαφαίρεση περιεχομένου χωρίς να απαιτούνται ειδικές γνώσεις (CMS).
  Τι σημαίνει δυναμική (CMS) ιστοσελίδα;
  Το CMS, γνωστό και ως «Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου» κυριολεκτικά σας επιτρέπει να ελέγχετε και να διαχειρίζεστε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας χωρίς ιδιαίτερη τεχνική κατάρτιση. Χρησιμοποιώντας αυτό το απλό σύστημα διαχείρισης, μπορείτε πολύ εύκολα να προσθέσετε, να διαγράψετε εικόνες και να επεξεργαστείτε τα κείμενα στην ιστοσελίδα σας.
  Επίσης μπορούμε, μετά από συμφωνία και με μικρό κόστος, να αναλάβουμε και την συνολική δημιουργία της ιστοσελίδας σας ανεβάζοντας όλο το υλικό σας.
 •  Σας εκπαιδεύουμε να ανεβάζετε τα κείμενα και τις εικόνες που επιθυμείτε και σε όποιο χρόνο εσείς κρίνετε (είτε για αρχική εμφάνιση είτε για διόρθωση)
 •  Σαφής παρουσίαση των πληροφοριών.
 •  Προσεγμένη ταξινόμηση περιεχομένου και ελκυστική εικαστική παρουσίαση με κριτήριο τα βασικά στοιχεία αναζήτησης των επισκεπτών.
 •  Επαγγελματικοί λογαριασμοί email της επιλογής σας με μορφή name ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Και δεν σταματάμε εδώ ...

 •  Δηλώνουμε την ιστοσελίδα σας στις μηχανές αναζήτησης και συνδέουμε την ιστοσελίδα σας με τα google analytics για να έχετε πρόσβαση σε λεπτομερή στατιστικά στοιχεία επισκέψεων.
 •  Με μια λογική τιμή ανά έτος σας παρέχουμε, φιλοξενία (hosting) και συντήρηση της δυναμικής ιστοσελίδας σας.
 •  Με πολύ χαμηλό κόστος δημιουργούμε την διαφημιστική σας καμπάνια στο Google adwords την οποία μπορούμε να παρακολουθούμε και να υποστηρίζουμε συνεχώς !!

 

Θέλετε μήπως και κάτι περισσότερο?
Η πολυετής παρουσία μας στην αγορά, μας έχει επιτρέψει να δημιουργήσουμε μια ομάδα καλών συνεργατών που αποτελείται από γραφίστες, προγραμματιστές, και ανθρώπους του marketing και πιστεύουμε πως θα καταφέρουμε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας και να υλοποιήσουμε το έργο σας με ποιοτική εργασία και φανατικά λογικές τιμές.

 

Επικοινωνήστε Μαζί μας:
Τηλ Επικοινωνίας : +357 23 102556
Web : http://www.iwp.com.cy/
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.