Contact-Us-1

 

glossy-3d-blue-phone-icon(+357) 23 102556

 
Communication-email-blue-icon info@iwp.com.cy

Γνωρίστε μας

 


Η iWP & Brand-Building δραστηριοποιείται στο χώρο του interactive marketing και της επικοινωνίας.

 

Γνωρίζουμε σε βάθος όλα τα διαθέσιμα digital μέσα και τις μεθόδους interactive marketing, μπορώντας έτσι να επιλέξουμε κάθε φορά την καταλληλότερη λύση, για να έχει η online παρουσία σας τη μέγιστη απόδοση.

 

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν όλα όσα χρειάζεται μια επιτυχημένη online παρουσία. Από κατασκευή ιστοσελίδων, eshop και web portals, διαχείριση σελίδων Facebook, διαφήμιση στο Google adwords στο Facebook μέχρι ενέργειες mobile marketing.

 

Αντιμετωπίζουμε κάθε νέο έργο μας σαν μια ευκαιρία για να γίνουμε καλύτεροι. Γι' αυτό σκεφτόμαστε και υλοποιούμε πρωτότυπες ιδέες και νέες τεχνικές, ώστε να διαφοροποιούνται και να αναδεικνύονται τα μηνύματα των πελατών μας.

 

Μάθετε περισσότερα για εμάς ...

www.iwp.com.cy
Ιστοσελίδες
Web SMS
Facebook
Προσφορές
Χαρτοφυλάκιο
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Facebook και Social Media Marketing


facebook-marketingΜε πολλά εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως, το Facebook έχει γίνει η πιο δημοφιλής πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης στον κόσμο. Αυτό συνεπάγεται ότι κάθε επιχείρηση ή επαγγελματίας καταλαβαίνει την ανάγκη συμμετοχής εκεί που δραστηριοποιούνται και δρουν οι πελάτες του. Τι κάνουμε εμείς; Παρέχουμε υπηρεσίες εκπαίδευσης και διαχείρισης social media εφαρμογών, δημιουργούμε τη στρατηγική που υποστηρίζει το επιχειρηματικό σας σχέδιο, κατασκευάζουμε σελίδες στο Facebook και προωθούμε τις δραστηριότητες και τα προϊόντα σας μέσω διαφημίσεων και marketing.

Μελετήσαμε τις ανάγκες των επιχειρηματιών και με γνώμονα την ποιότητα και την οικονομία διαχωρίσαμε την δουλειά μας στις παρακάτω κατηγορίες: 

Δημιουργία Επαγγελματικών Σελίδων Facebook

Για τη δημιουργία μιας επαγγελματικής σελίδας facebook, απαιτείται σωστή γραφιστική παρουσίαση περιεχομένου και ελκυστικών φωτογραφιών, αναδεικνύοντας τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που παρέχονται. Δηλαδή το περιεχόμενο ή οι φωτογραφίες να προτρέπουν τον επισκέπτη να γίνει fan ή να κάνει like!

Εμείς μπορούμε να αναλαμβάνουμε:

 • Να δημιουργήσουμε την σελίδα με χρώματα και γραφικά που ταιριάζουν με την ιστοσελίδα σας. Έτσι θα έχουν και τα δύο την ίδια όψη και δε θα μπερδεύονται οι επισκέπτες (δημιουργία εικόνας προφίλ με βάση το λογότυπο της επιχείρησης και της εικόνας εξωφύλλου)
 • Να δημιουργούμε μοναδικό URL της μορφής www.facebook.com/my_company.
 • Βασικές ρυθμίσεις ανάλογα με το είδος της επιχείρησης (πληροφορίες, χάρτης κλπ)
 • Προσθήκη εφαρμογών όπως, Landing Page (με κείμενο, λογότυπο και χάρτη που παρουσιάζει την επιχείρηση), HTML ή link για το website σας, εικόνα ή κατάλογος τύπου isuu, Twitter tab, Instagram tab, Pinterest tab, Youtube tab κ.α.
 • Προσθήκη διαχειριστών σελίδας Manual με βασικό χειρισμό σελίδας
 • Σύνδεση λογαριασμού Facebook με υπάρχον blog ή άλλα social media
Διαχείριση Σελίδων Facebook

Η διαχείριση μιας σελίδας facebook ακολουθεί μια στρατηγική και ένα πλάνο δημοσίευσης περιεχομένου το οποίο θα πρέπει να είναι ανάλογο με την επιχείρηση.

Αυτό μπορεί να περιλάβει:

 • Συνέντευξη επιχειρηματία και παροχή συμβουλών διαχείρισης με ταυτόχρονη επίδοση Manual με οδηγίες στο βασικό χειρισμό της σελίδας
 • Δημοσιεύσεις (προκαθορισμένες ή όχι μέρες και ώρες) σχετικές με την επιχείρηση με απλό κείμενο, εικόνες, γραφιστικά, βίντεο, Links κ.α.
 • Σύνδεση λογαριασμού Facebook με υπάρχον ιστσελίδα ή άλλα social media
 • Ανανέωση εικόνας προφίλ και εξωφύλλου
 • Προσθήκη εφαρμογών tab όπως, Landing Page (κείμενο, λογότυπο, χάρτη και Link ιστοσελίδας που παρουσιάζει την επιχείρηση), HTML ή link για το website, απλή εικόνα ή κατάλογος τύπου isuu, Twitter, Instagram, Pinterest, Youtube κ.α.
 • Παρακολούθηση της σελίδας κάθε μέρα, Σαββατοκύριακα και αργίες
 • Απαντήσεις σε σχόλια ή ερωτήσεις μελών - πελατών
 • Δημιουργία διαφήμισης στο Facebook 
 • Δημιουργία δημοσίευσης από την οποία μπορεί να επιλεγεί ένας χρήστης (τυχερός) και η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διαγωνισμούς - εκπτωτικά κουπόνια
 • Προετοιμασία - κατασκευή δημοσίευσης διαγωνισμού για προσέλκυση πελατών και αύξηση των "like" της σελίδας σας
Δημιουργία Διαγωνισμών στη σελίδα Facebook

Δημιουργώντας έναν διαγωνισμό, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να διαδοθεί άμεσα από τον τοίχο του ενός φίλου στον άλλο η σελίδα σας στο facebook ή η ιστοσελίδα σας.

Ας υποθέσουμε ότι συμμετέχετε σε ένα διαγωνισμό και μπαίνετε στην κλήρωση για ένα iPad. Η εφαρμογή, σας παροτρύνει να καλέσετε όλους τους φίλους σας και σαν αντάλλαγμα αυξάνονται οι πιθανότητες να κερδίσετε το iPad. Αυτομάτως κάφε χρήστης του facebook προβάλη την επιχείρησή σας σε όλους τους φίλους του και γίνεσται γνωστός μέσα σε ελάχιστα λεπτά!

Αν κάθε χρήστης σας προβάλει σε 300 φίλους του για να παίξουν, σας έχει κάνει διαφήμιση αυτόματα, αντίστοιχη των 50,00 ευρώ χωρίς να έχετε δαπανήσει τίποτα. Αν οι 300 φίλοι καλέσουν από 300 φίλους ο καθένας … αυτό ισοδυναμεί με διαφήμιση περίπου 17,000 ευρώ!!

Εμείς μπορούμε να αναλαμβάνουμε:

 • Να δημιουργήσουμε την εικόνα του διαγωνισμού,με χρώματα και γραφικά που ταιριάζουν με την επιχείρησή σας.
 • Να προωθήσουμε τον διαγωνισμό σας στη σελίδα που δημιουργήσαμε για σας στο facebook, το Like Kai Kerdise με μεγάλη αναγνωσιμότητα (πάνω από 12.000 like).
 • Nα προβάλουμε τον διαγωνισμό σας στη δικιά μας ιστοσελίδα διαγωνισμών του Mister Like με μεγάλη επισκεψιμότητα.
Διαφημίσεις Facebook

Για περισσότερες πληροφορίες για δημιουργία διαφημίσεων στο Facebook κάντε κλικ εδώ

Δημιουργία Γραφιστικών

Δημιουργία επαγγελματικών γραφιστικών με σωστή γραφιστική παρουσίαση της επιχείρησης, με ελκυστικές φωτογραφίες οι οπόιες θα αναδεικνύοντας τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που παρέχονται.

Δηλαδή το περιεχόμενο ή οι φωτογραφίες να προτρέπουν τον επισκέπτη να γίνει fan ή να κάνει like!

Εφαρμογές Facebook

Δημιουργία επαγγελματικών εφαρμογών στην σελίδα Facebook της εταιρείας σας.

Δημιουργία και Διαχείριση Λογαριασμών σε Twitter, Google+ κλπ.

Δημιουργία και διαχείριση προφίλ σε διάφορα social media.

 

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση παρακαλώ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας:

Τηλ Επικοινωνίας : +357 23 102556
Web : http://www.iwp.com.cy/
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.