Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ποιες προσδοκίες έχετε από την ιστοσελίδα σας?

Θα θέλατε να κάνετε αισθητή την παρουσία σας στο διαδίκτυο? Να δώστε ώθηση στην εικόνα της επιχείρησής σας?

Η ιστοσελίδα της επιχείρησης σας είναι η εικόνα σας προς τον κόσμο και τους υποψήφιους πελάτες σας. Όποιο και αν είναι το αντικείμενο της εργασίας, μία πρόχειρη-φθηνή ιστοσελίδα, δημιουργεί κακή εικόνα για την επιχείρηση και τις υπηρεσίες σας.
Δώστε λοιπόν στην κατασκευή της ιστοσελίδας σας τη σημασία που πραγματικά της αξίζει αλλά και με τιμές που αρμόζουν στην εποχή μας.
Αποκτήστε την δική σας Επαγγελματική / Προσωπική δυναμική ιστοσελίδα διαθέτοντας ένα ελάχιστο ποσό που ξεκινάει από 199€!!
Προσφέρουμε ποιοτική και με δυνατότητες μελλοντικής τεχνολογικής αναβάθμισης κατασκευή Επαγγελματικής/Προσωπικής δυναμικής ιστοσελίδας η οποία έχει τα παρακάτω χαρακτηριστικά:
  • Σχεδίαση σε ξεχωριστό domain name της δικιά σας επιλογής και ιδιοκτησίας. (Η αγορά του θα γίνει από εσάς ή από εμάς για λογαριασμό σας σε τιμές που έχουμε εξασφαλίσει και που κυμαίνονται από 8€ το έτος)
  • Φιλικό περιβάλλον διαχείρισης της δυναμικής ιστοσελίδας για προσθαφαίρεση περιεχομένου χωρίς να απαιτούνται ειδικές γνώσεις (CMS).
  • Σας εκπαιδεύουμε να ανεβάζετε τα κείμενα και τις εικόνες που επιθυμείτε και σε όποιο χρόνο εσείς κρίνεται (είτε για αρχική εμφάνιση είτε για διόρθωση)
  • Σαφής παρουσίαση των πληροφοριών.
  • Προσεγμένη ταξινόμηση περιεχομένου και ελκυστική εικαστική παρουσίαση με κριτήριο τα βασικά στοιχεία αναζήτησης των επισκεπτών.
  • Επαγγελματικοί λογαριασμοί email της επιλογής σας με μορφή name ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Και δεν σταματάμε εδώ ...

  • Δηλώνουμε την ιστοσελίδα σας στις μηχανές αναζήτησης και συνδέουμε την ιστοσελίδα σας με τα google analytics για να έχετε πρόσβαση σε λεπτομερή στατιστικά στοιχεία επισκέψεων.

  • Με μια λογική τιμή ανά έτος σας παρέχουμε, φιλοξενία (hosting) και συντήρηση της δυναμικής ιστοσελίδας σας.

  • Με πολύ χαμηλό κόστος δημιουργούμε την διαφημιστική σας καμπάνια στο Google adwords την οποία μπορούμε να παρακολουθούμε και να υποστηρίζουμε συνεχώς !!

 

Θέλετε μήπως και κάτι περισσότερο?

Η πολυετής παρουσία μας στην αγορά, μας έχει επιτρέψει να δημιουργήσουμε μια ομάδα καλών συνεργατών που αποτελείται από γραφίστες, προγραμματιστές, και ανθρώπους του marketing και πιστεύουμε πως θα καταφέρουμε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας και να υλοποιήσουμε το έργο σας με ποιοτική εργασία και φανατικά λογικές τιμές.
 
Θα χαρούμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με τις λύσεις κατασκευής ιστοσελίδων που μπορούμε να σας προσφέρουμε.
Επικοινωνήστε μαζί μας για να μοιραστείτε τις ιδέες και τους προβληματισμούς σας.