Με την κατασκευή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) κερδίζετε τεράστιες δυνατότητες επέκτασης των πελατών σας και των επιχειρηματικών σας δραστηριοτήτων στο διαδίκτυο απογειώνοντας τις πωλήσεις σας! Επίσης είναι ένας αποδοτικός και οικονομικός τρόπος αυτοματοποίησης των υπηρεσιών και των πωλήσεων σας με οικονομικά αποδοτικό τρόπο.

Όλες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι οι αγορές μέσω διαδικτύου αυξάνονται κατακόρυφα. Ο σύγχρονος τρόπος ζωής αλλά και η ανάγκη των ανθρώπων για ευκολία στην αγορά προϊόντων, στην σύγκριση τιμών και στο κέρδος χρόνου, κάνουν τη δημιουργία ηλεκτρονικών καταστημάτων απαραίτητη.

Προσοχή όμως γιατί δύσκολα εμπιστεύονται και εύκολα απορρίπτουν πολλά ηλεκτρονικά καταστήματα.

Κατασκευή E-Shop από την iWP Brand Building

Η κατασκευή e-shop δεν είναι μια απλή υπόθεση

Αν θέλετε ένα e-shop που όχι μόνο θα προσελκύσει νέους πελάτες αλλά θα πουλάει και τα προϊόντα σας, πρέπει να πείσετε τους καταναλωτές ότι είστε μια αξιόπιστη εταιρεία μέσα σε μόλις λίγα δευτερόλεπτα.

Στην iWP Brand Building αντιμετωπίζουμε κάθε Project που αναλαμβάνουμε σαν μοναδικό, δίνοντας βάση στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του και τις μικρές λεπτομέρειες που θα το κάνουν να ξεχωρίσει στον ανταγωνισμό.

Βασικός μας στόχος στην κατασκευή e-shop μιας επιχείρησης είναι η καλύτερη προβολή των προϊόντων σας και η αύξηση πωλήσεων.

Θέλετε να αυξήσει τις πωλήσεις σας και να πάρετε την εταιρεία σας στο επόμενο στάδιο, χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα;

Μην το αφήνετε στην «θεά» τύχη κάντε τις σωστές επιλογές και μην το καθυστερείτε …

Κατασκευή E-Shop

Tι πρέπει να σκεφτώ πριν αποφασίσω;

Γιατί να μας επιλέξετε στην κατασκευή του E-Shop σας;

Εφαρμόζουμε και σας δίνουμε απαντήσεις σε όλα τα παραπάνω και επιπλέον ….

Η iWP Brand Building υπόσχεται κατασκευή e-shop στα μέτρα σας, με φανταστικό design, λειτουργικότητα, ασφάλεια συναλλαγών και λαμβάνοντας υπόψη το οικονομικό σας budget.

Έχουμε τα εργαλεία, τη γνώση, την εμπειρία και την αφοσίωση που απαιτούνται για την δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος!

Περισσότερα για μας

Διαδικασία Κατασκευής ενός E-Shop

Ενημέρωση & Ανάλυση

Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα έχει ως στόχο την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Πρώτο μας βήμα είναι να λάβουμε πληροφορίες για τις ανάγκες σας με μία συνέντευξη.

Μελετάμε και αναλύουμε τα δεδομένα και σας προτείνουμε στρατηγική και στόχους.

Εικαστικός σχεδιασμός

Αφού προσαρμόσουμε τις προτάσεις μας με τις δικές σας απαιτήσεις, προχωράμε στην ανάθεση εργασίας και σχεδίαση του αρχικού πλάνου.

Δημιουργούμε μια αρχική εικαστική εμφάνιση (προσχέδιο) και σας το παρουσιάζουμε.

Τεχνική Υλοποίηση

Εφόσον πάρουμε την τελική έγκριση, παραλαμβάνουμε το υλικό σας, συνεχίζουμε στην κατασκευή και υλοποίηση του πληροφοριακού συστήματος και ενσωματώνουμε τις αναγκαίες εφαρμογές.

Προσθέτουμε μέρος των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας και ενσωματώνουμε επικοινωνιακά συστήματα και εφαρμογές πληρωμών.

Παράδοση & Εκπαίδευση

Ελέγχουμε όλες τις λειτουργίες που υλοποιήθηκαν και διορθώνουμε ότι θέματα προκείψουν ώστε το eshop να λειτουργεί άψογα.

Σας παρδίδουμε το έργο σε beta περιβάλλον προς έγκριση καθώς και manual χειρισμού.

Ακολούθως αρχίζει η εκπαίδευση για τη διαχείριση του ηλεκτρονικού καταστήματος, την προσθαφαίρεση προϊόντων και την διαχείριση παραγγελιών.

Η διαχείριση μπορεί να πραγματοποιείτε από εμάς, κατόπιν αντίστοιχης συμφωνίας.

Μετά από έγκριση εμφανίζουμε το e-shop σε live περιβάλλον.

Συντήρηση

Η συντήρηση & εξέλιξη του ηλεκτρονικού καταστήματος με νέες απαιτήσεις και ενημερώσεις συνεχίζεται και μετά την παράδοση του ηλεκτρονικού καταστήματος, σύμφωνα με την αρχική συμφωνία ανάθεσης εργασίας.

Αίτημα για κατασκευή E-Shop