Τι κερδίζω με την κατασκευή μιας ιστοσελίδας;

Η ιστοσελίδα της επιχείρησής σας είναι η εικόνα σας στον εξωτερικό κόσμο και στους πιθανούς πελάτες σας. Ανεξάρτητα από το μέγεθος ή τον τύπο της επωνυμίας, ένας πρόχειρος σχεδιασμένος ιστότοπος δημιουργεί μια κακή εικόνα για την επιχείρηση και τις υπηρεσίες σας.

Πρέπει να δώσετε στον ιστότοπό σας τη σημασία που πραγματικά αξίζει, αλλά και με τις τιμές που είναι κατάλληλες στην εποχή μας.

Κατασκευή μιας ιστοσελίδας από την iWP, φωτογραφία με έννοιες που σχετίζονται με τον προγραμματισμό και την κατασκευή ιστοσελίδων

Για τη κατασκευή μιας ιστοσελίδας πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

  1. Αρχικά να καθορίσετε το ύψος του baget που μπορείτε να διαθέσετε
  2. Να αποφασίσετε σε ποιo Domain Name θα εμφανίζεται (π.χ. namecompany.com)
  3. Να επιλέξετε που θα φιλοξενηθεί (Hosting) η ιστοσελίδα
  4. Να σκεφτείτε αν έχετε ανάγκη δημιουργίας επαγγελματικών emails (πχ [email protected])
  5. Να έχετε ένα λογότυπο για την επιχείρησή σας
  6. Να σκεφτείτε αν έχετε ανάγκη την προβολή σας, με άλλα διαδικτυακά μέσα (πχ Social, Google Map, SEO, WebSMS κλπ)

Δίπλα μπορείτε να δείτε μια σύντομη ενημέρωση σχετικά με τα παραπάνω.

Το κόστος για την κατασκευή μιας ιστοσελίδας θα το βρείτε από 200€ και εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.

  • Πολυπλοκότητα: Όσο πιο απλή μια ιστοσελίδα, τόσο πιο οικονομική θα είναι.
  • Εφαρμογές: Η κάθε επιπλέον λειτουργία που θέλετε να έχει η ιστοσελίδα, απαιτεί την πιθανή αγορά εφαρμογών που αυξάνουν το κόστος της κατασκευής.
  • Εταιρεία ή ανεξάρτητος development: Εδώ πρέπει να σκεφτείτε την επιλογή, να χρησιμοποιήσετε κάποιον ανεξάρτητο development ο οποίος θα είναι οικονομικός ή την ασφάλεια και εμπειρία μιας εταιρείας.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Προκειμένου η ιστοσελίδα σας να έχει μια μοναδική ταυτότητα, είναι απαραίτητο να αγοραστεί ένα Domain Name. Το Domain Name δεν είναι μόνο η ταυτότητά σας, αλλά και η διαδικτυακή επαγγελματική σας κάρτα.

Η επιλογή του παίζει κύριο ρόλο στην online προβολή και πρέπει να μελετηθεί σωστά η καταλληλότητα για την επιχείρησή σας και η διαθεσιμότητα.

Η επιλογή διακομιστών και των χαρακτηριστικών τους για τη φιλοξενία μίας ιστοσελίδας δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Εμείς προσφέρουμε μια νέα γενιά Web Hosting, με υψηλό επίπεδο αξιοπιστίας, απόδοσης και ασφάλειας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το επαγγελματικό email είναι ένα από τα σημαντικότερα εργαλεία για κάθε επιχειρηματία.

Με την δημιουργία μιας επαγγελματική διεύθυνση email, που ταιριάζει με το όνομα της επιχείρησης, κερδίζουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας.

Ένα σωστό και ασφαλές email μπορεί να βοηθήσει στο Branding αλλά και στις ενέργειες Marketing μιας εταιρείας.

Η δημιουργία λογοτύπου δεν αποτελεί εύκολη υπόθεση.

Τα χαρακτηριστικά της επιχείρησης και το κοινού που απευθύνεται, προσδιορίζουν την εμφάνισή του.

Ένα πραγματικά επιτυχημένο λογότυπο χαρακτηρίζει κάθε επιχείρηση και τη ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό. Πρέπει να έχει μια συγκεκριμένη φιλοσοφία και ένα ξεκάθαρο μήνυμα, ώστε να αποτυπώνεται στη μνήμη των χρηστών.

Έτσι θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σωστά στην ιστοσελίδα, σε διαφημιστικά έντυπα, στα social media κλπ.

Η δημιουργία και διατήρηση μιας επαγγελματικής σελίδας στα social media είναι καίριας σημασίας για την επιτυχία της επιχείρησής σας.

Οι σελίδες Facebook και Instagram είναι δυνατά εργαλεία, που μπορούν να χρησιμοποιούν οι επιχειρήσεις, ώστε να προβάλλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στο διαδίκτυο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το Google Map Pin είναι μια υπηρεσία χαρτογράφησης στο διαδίκτυο που χρησιμοποιείται από εκατομμύρια χρήστες καθημερινά.

Με την καταχώρηση της επιχείρισής σας στο Google Map, το να σας βρει κάποιος με μια αναζήτηση στο Google είναι πιο εύκολο από ποτέ!

Είναι πλέον αναγκαίο η επιχείρηση σας να εμφανίζεται στο Google Map αφού τα “οφέλη” που μπορείτε να αποκτήσετε είναι πολλά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το SEO ή Search Engine Optimization είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς όρους του digital marketing και αποτελεί επίσης ένα από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους προώθησης μιας ιστοσελίδας.

Είναι η διαδικασία βελτιστοποίησης μιας ιστοσελίδας με σκοπό την κατάταξή της σε υψηλότερες θέσεις, των μηχανών αναζήτησης, όπως η Google.

Πρόκειται στην ουσία για ένα σύνολο ενεργειών που πραγματοποιούνται είτε μέσα στο περιεχόμενο μιας ιστοσελίδας είτε έξω από αυτό.

Στόχος των ενεργειών του SEO είναι να φέρει την ιστοσελίδα όσο πιο ψηλά γίνεται στην κατάταξη των οργανικών αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η υπηρεσία Web SMS είναι μία πλατφόρμα που δημιούργησε η iWP Brand Building για την αποστολή επαγγελματικών μαζικών μηνυμάτων μέσω διαδικτύου.

Αποτελεί ένα ισχυρό εργαλείο Mobile Marketing το οποίο μπορεί να βοηθήσει την κάθε επιχείρηση να προβληθεί και να ενημερώσει άμεσα τους πελάτες της για κάθε προσφορά/υπηρεσία που παρέχει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η κατασκευή μιας ιστοσελίδας δεν είναι απλή υπόθεση

Εμείς σας προτείνουμε λύσεις για την κατασκευή μιας ιστοσελίδας, με βάση τις πραγματικές σας ανάγκες και με δυνατότητα μελλοντικών τεχνολογικών αναβαθμίσεων.

Αποφασίστε να δημιουργήστε τώρα μια Επαγγελματική ή Προσωπική Ιστοσελίδα με φιλικό περιβάλλον διαχείρισης και αφήστε εμάς να μελετήσουμε το πως.

Προσόντα μας είναι η πολυετής παρουσία στο χώρο, οι σωστές επιλογές συνεργατών (γραφίστες, προγραμματιστές και ανθρώπους μάρκετινγκ) και η άμεση επικοινωνία με τους πελάτες μας.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να είμαστε σε θέση να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας και να παραδώσουμε το έργο σας με ποιοτική εργασία και περιεχόμενο σε λογικές τιμές.

Διαδικασία Κατασκευής μιας ιστοσελίδας

Ενημέρωση & Ανάλυση

Πρώτο μας βήμα είναι να λάβουμε πληροφορίες για τις ανάγκες σας με μία συνέντευξη.

Μελετάμε και αναλύουμε τα δεδομένα και σας προτείνουμε στρατηγική και στόχους.

Εικαστικός σχεδιασμός

Αφού προσαρμόσουμε τις προτάσεις μας, στις δικές σας απαιτήσεις, προχωράμε στην ανάθεση εργασίας και τη σχεδίαση του αρχικού πλάνου.

Δημιουργούμε μια αρχική εικαστική εμφάνιση (προσχέδιο) και σας το παρουσιάζουμε.

Τεχνική Υλοποίηση

Εφόσον πάρουμε την τελική έγκριση, παραλαμβάνουμε το υλικό σας, συνεχίζουμε με την κατασκευή και υλοποίηση του πληροφοριακού συστήματος και ενσωματώνουμε τις αναγκαίες εφαρμογές.

Προσθέτουμε κείμενα και υλικό που μας έχουν δοθεί σε ηλεκτρονική μορφή ή δημιουργούμε εμείς, κατόπιν συμφωνίας.

Ενσωματώνουμε επικοινωνιακά συστήματα και άλλες εφαρμογές.

Παράδοση & Εκπαίδευση

Ελέγχουμε όλες τις λειτουργίες που υλοποιήθηκαν και διορθώνουμε ότι θέματα προκείψουν, ώστε η ιστοσελίδα να λειτουργεί άψογα.

Σας παρδίδουμε το έργο σε beta περιβάλλον προς έγκριση, καθώς και manual χειρισμού.

Ακολούθως αρχίζει η εκπαίδευση για το πως θα διαχείριζεστε την ιστοσελίδα και την προσθαφαίρεση κειμένων και φωτογραφιών.

Η διαχείριση βέβαια, μπορεί να πραγματοποιείται και από εμάς, κατόπιν αντίστοιχης συμφωνίας.

Μετά από έγκριση εμφανίζουμε την ιστοσελίδα σε live περιβάλλον.

Συντήρηση

Η συντήρηση & αναβάθμιση της ιστοσελίδας με νέες απαιτήσεις και ενημερώσεις συνεχίζεται και μετά την παράδοση, σύμφωνα με την αρχική συμφωνία ανάθεσης εργασίας.

Αίτημα για κατασκευή ιστοσελίδας