ΠΡΟΩΘΗΣΗ & ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Online διαφήμιση είναι ένας τρόπος εκμετάλλευσης του internet με σκοπό να μεταφέρετε διαφημιστικά μηνύματα στους καταναλωτές. Η διαφήμιση στο ίντερνετ μέρα με τη μέρα κερδίζει περισσότερο έδαφος σε σχέση με τη κλασική διαφήμιση (π.χ: περιοδικά), αφού όλο και περισσότερος κόσμος χρησιμοποιεί το διαδίκτυο για να βρει τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που χρειάζεται.

Πλέον υπάρχουν πολλοί τρόποι online διαφήμισης όπως: διαφήμιση εντός μιας εφαρμογής social media, διαφήμιση ή τοποθέτηση της επιχείρησης στο Google Map, καμπάνιες email, διαφήμιση στο Google ή σε άλλες πλατφόρμες με μεγάλη απήχηση κ.α.

Οι διαφημιστικές καμπάνιες στο ίντερνετ, μπορούν να είναι ιδιαίτερα οικονομικές και αποτελεσματικές όταν δημιουργούνται από έμπειρους επαγγελματίες. Δίνουν τη δυνατότητα σε μεγάλες αλλά και μικρές επιχειρήσεις να διαφημιστούν, να ενημερώσουν και να προβάλλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σε όλο το κόσμο!

ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗ & ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Προβάλετε διαφημιστικά μηνύματα στο Google και βρείτε νέους πελάτες που αναζητούν επιχειρήσεις όπως τη δική σας. Πληρώστε μόνο για αποτελέσματα, όπως κλικ στον ιστότοπό σας ή κλήσεις προς την επιχείρησή σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η διαφήμιση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γίνεται με στόχευση συγκεκριμένου κοινού και σε συγκεκριμένα δίκτυα, ώστε να επιλέγουμε τους πελάτες που επιθυμούμε!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το marketing με email είναι ένας οικονομικός, άμεσος και αποτελεσματικός τρόπος επικοινωνίας με τους πελάτες μας. Έτσι μπορούμε να προβάλουμε τις προσφορές μας για ενημέρωση αλλά και για να κερδίζουμε νέους πελάτες!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δημιουργώντας έναν online διαγωνισμό, διαδίδεται άμεσα μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και η σελίδα σας αποκτά μεγάλη επισκεψιμότητα. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος να προωθήσετε το brand σας και να κερδίσετε αναγνωρισιμότητα και πελάτες!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ